[vc_row][vc_column width=”1/3″][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”1″ include=”3064″ columns=”1″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
عشق و دلدادگی؛ موضوعی که از گذشته تا به امروز دست مایه ی نوشتن آثار زیادی چه در داستان و چه در شعر و ترانه بوده است. آثاری که بعضی از آن ها با وجود داستانی عاشقانه و به ظاهر تکراری اما با بیانی تازه و استفاده از احساسات مخاطب توانسته اند نام خود را در ادبیات جهان جاودانه کنند.
«ایهام» نام اولین رمان سید حسام الدین رایگانی ست . رمانی با موضوعی عاشقانه. رایگانی به عنوان نویسنده در انتخاب موضوع و نام رمان ذکاوت خود را نشان داده است. ایهام نام آرایه ای پرکاربرد در اشعار صائب تبریزی ست و داستان هم با گره ای از برگزاری همایشی درباره ی صائب آغاز می شود.
صائب تبریزی شاعری که در باب تکراری بودن موضوع توجیهی شاعرانه دارد :
یک عمر می توان سخن از زلف یار گفت
در بند آن مباش که مضمون نمانده است
با این تفسیر صائب به ما می آموزد که تکراری بودن یا نبودن یک موضوع ملاک نیست بلکه چگونگی پرداختن به آن موضوع است که ارزش اثر را مشخص می کند.
مجتبی حبیبی قهرمان رمان ایهام شخصیتی آرام و محجوب و مذهبی ست. پسری که دانشجوی ادبیات است و متانت و نجابتی مثال زدنی دارد و همه او را در دانشگاه به عنوان شخصیتی باوقار و جدی می شناسند.
او دچار احساساتی نسبت به یکی از دانشجوهای دانشگاه که نفس نیازی نام دارد شده است و تصمیم می گیرد با سپردن کار دکور سن همایش صائب که بخشی از اداره ی آن به عهده ی اوست به نفس که دانشجوی معماری ست بتواند به نفس نزدیک تر شود و نسبت به او شناخت پیدا کند.
در این بین نویسنده توانسته است با بیان احساسات مجتبی و سردرگرمی ها و تناقض هایش مخاطب را با این شخصیت همراه کند.
در واقع رمان فقط از یک رسیدن یا نرسیدن عاشق صحبت نمی کند بلکه به انتخاب درست یا نادرست برای عاشق شدن و ازدواج می پردازد.
رمان در فضایی امروزی نوشته شده است و مخاطب به راحتی با آن احساس نزدیکی می کند. فضای دانشگاه، روابط دانشجویی و حال و هوای آن به خوبی در رمان بازتاب داشته است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
در برشی از رمان می خوانیم :
« دانشگاه پر است از عشق های یواشکی. مخصوصا اگر عضو انجمنی،گروهی،کانونی جایی باشی!مخصوصا اگر با دیگران زیاد در تعامل باشی و این تحت هر عنوانی و در هر جمعی پیش می آید. آن هایی که این داستان ها را نفی می کنند اصلا نمی فهمم !کتمان بله.کتمان غیر عادی نیست.اما عشق های خاموش و یواشکی انکار شدنی نیستند ! فقط بیان نمی شوند…»
از نقاط مثبت رمان ترسیم فضای خانوادگی خوب و صمیمیتی ست که مجتبی با خواهر کوچک تر از خودش دارد است و نقطه ی مثبت دیگر شاعرانگی کتاب و استفاده از اشعار بزرگان است که از زبان مجتبی که دانشجوی ادبیات است برای مخاطب باورپذیر و شیرین است.
برشی شاعرانه از کتاب :
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم!
به گمانم سعدی بعد از سرودن این بیت،ساعت ها گریه کرده باشد…
سید حسام الدین رایگانی توانسته است در اولین تجربه ی نویسندگی اش رمانی بنویسد که مطالعه ی آن فقط یک سرگرمی نباشد و برای آن هایی که در آستانه ی ورود به دانشگاه هستند یا دانشجواند و یا در پی یافتن شریک زندگیشان هستند حرف هایی برای گفتن دارد و می تواند با درس هایی که در خلال داستان می دهد شما را از خیلی از آسیب ها و پشیمانی ها حفظ کند.
حتی اگر سال ها از دانشگاه رفتن شما گذشته باشد شما با خواندن رمان ایهام می توانید به راحتی عطر همان میز و نیمکت ها و راهروهای دانشگاه را حس کنید.همان روزهای پر شور و هیجانی که هر دانشجویی آن را چشیده است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]
[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]
پایان داستان نقطه قوت کتابه،
موضوع بروز، بخصوص برای دانشجوهای مجرد کاربردیه،
فضا و قلم هم بد نیست،
در کل ارزش خرید و معرفی حتما داره، بخصوص برای آقا پسرهای خوش قلب…
یک موضوع زیبا جذاب