کتاب«بلک بری هملت» پاسخی واضح و پرشور و استدلال برای این سوال که هرکسی که به دستگاه های دیجیتال وابسته شده است می پرسد: “بقیه زندگی من کجاست؟”
در زمانی که همه ما سعی در مفهوم بخشیدن به زندگی متناوبانه و یکسره خود داریم ، این کتاب مکاشفه و رویکرد جسورانه جدیدی را به عصر دیجیتال ارائه می دهد. بخشی شامل سفری فکری ، و بخشی از خاطرات نویسنده ، بلک بری هملت برای حل آنچه ویلیام پاورز معمای اتصال می نامد ، راه می افتد. رایانه ها و دستگاه های تلفن همراه ما کارهای خارق العاده ای برای ما انجام می دهند. اما آنها همچنین بار عظیمی را تحمیل می کنند ، ایجاد تمرکز ، انجام مهمترین کارها ، ایجاد روابط محکم و یافتن عمق و تحقق امور مورد نظر ما را برای ما دشوارتر می کنند.
«بلک بری هملت» استدلال می کند که ما به یک شیوه تفکر جدید ، یک فلسفه روزمره برای زندگی با صفحه نمایش دیجیتالمان نیاز داریم. پاورز برای یافتن آن ، به گذشته نگاه می کند و ایده های بزرگی را کشف می کند که به مردم کمک کرده است از هزاران سال قبل زندگی مشترک خود را مدیریت کنند و از آن لذت ببرند. فناوری های جدید همیشه ترکیبی از هیجان و استرس را به وجود آورده اند که امروز احساس می کنیم. وی با بهره گیری از درخشان ترین متفکران تاریخ ، از افلاطون گرفته تا شکسپیر تا ثورو ، نشان می دهد که اتصال دیجیتال وقتی با مخالفت ، و وقفه متعادل شود ، بهترین عملکرد را برای ما دارد.
پاورز با استفاده از زندگی خود به عنوان نمونه زمایشگاهی ، نشان می دهد که چرا این لحظه، لحظه ای برای بررسی مجدد روابط ما با صفحه نمایش ها و فناوری های تلفن همراه است و پاداش های انجام این کار تا چه اندازه عمیق است. بلک بریهملت ، پر جنب و جوش ، بدیع و سرگرم کننده ، شما را به چالش می کشد تا درباره زندگی دیجیتالی خود تجدید نظر کنید.
بهنام مؤمنی –
کتابی دربارۀ هجوم مدرنیسم و پدیدههای دیجیتال به زندگی انسان و اینکه چگونه باید با اینها کنار بیایم. کتاب خوبی است و نگاه جالبی به این قضیه دارد.