«عادت، روالی عادی و روزمره یا رفتاری است که به طور منظم و پیوسته و در بسیاری موارد خود به خود انجام می شود.» با نگاهی دقیق تر به آسانی فهمیده می شود که زندگی انسان ها از عادت های رفتاری بی شماری شکل گرفته است و همه این عادت های به ظاهر ساده مسیر کلی زندگی او را تعیین کرده و یا تغییر می دهد.
کتاب« عادت های اتمی» به نقش مهم عادت هایی که بی اهمیت و کوچک دیده می شوند ولی تغییر آنها سبب تحولات بزرگی در زندگی انسان می شود می پردازد. ما در این کتاب یاد می گیریم که چگونه عادات ریز و درشتمان را تغییر داده و با اصلاح آن شاهد موفقیت های بی شمارمان باشیم.
نویسنده کتاب معتقد است که توانسته تمام پتانسیل خود را به طور کامل به کار بگیرد و دیگران هم با مفاهیم این کتاب انرژی نهفتۀ شان به واقعیت تبدیل می شود.
«جمیز کلییر» در ابتدای کتاب داستان کوتاهی از زندگی خود را برای خواننده تعریف می کند و در آن به طور دقیق توضیح می دهد که بعد از آن که با اصابت چوب بیسبال به سر و صورتش از تمام پیشرفت هایش جا ماند، چگونه توانست با ترک عادت های ناچیز و اتمی در مدت نه چندان درازی به موقعیت ها و موفقیت های بسیار بهتری دست پیدا کند.
کتاب با بررسی انواع عادت ها نقش آنها را در طول زندگی بررسی می کند و با ما می گوید که اگر عادت ها را نتوانیم از حالت ناآگاهانه به آگاهانه تبدیل کنیم و در مورد آن به شناخت برسیم، نمی توانیم به نتایج مفیدی برسیم و در این صورت زندگی ما را کنترل می کند و مجبوریم هر اتفاقی را که می افتد به عنوان سرنوشتی حتمی بپذیریم.
نویسنده معتقد است عادت ها هویت و نقش ما را در جامعه شکل می دهد، پس بسیار مهم است که به پرورش و تغییر سازنده در آن ها دست بزنیم. او برای این کار به چهار گام ساده در راستای ساختن عادت های بهتر می پردازد و به خواننده می گوید برای رسیدن به این چهار گام ابتدای باید چهار سوال مهم را از خود بپرسید. این چهار سوال ما را به چهار قانون مهم در ساختن عادت های بهتر می رساند که «جمیز کلییر» این قوانین را به تفصیل برای خواننده در کتاب کاربردی خود شرح می دهد.
محمد –
این کتاب، به قلمی روان، به ما یاد می دهد که چگونه با شناخت عادتهای کوچک و مدیریت این عادتها، هر روز یک درصد بهتر شویم.
فرصت خواندن این کتاب را از دست ندهید.