جذابیت عشق رمانی است با موضوع زندگی روشنفکران ایرانی پس از انقلاب اسلامی که از این حیث اثری بدیع و جسورانه به نظر می رسد.
ناشر این اثر در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب درباره اهمیت این رمان می نویسد:
«پس از پیروزی انقلاب اسلامی رمانی با عنوان ثریا در اغما اثر اسماعیل فصیح منتشر می شود که تعدادی از شخصیت های آن را روشنفکران ایرانی شکل می دادند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران رفته بودند. پس از آن نیز هوشنگ گلشیری در رمان «آینه های در دار» بار دیگر موضوع روشنفکران ایرانی را از زاویه دید مهاجران مورد توجه قرار می دهد و سراغ روشنفکران ایرانی مهاجرت کرده آلمان می رود و البته راوی داستان نیز خود در زمره آنها نیست. دو رمان «آواز کشتگان» و «چاه به چاه» اثر رضا براهنی نیز در زمره رمان های سیاسی پلیسی طبقه بندی شده و مستقیما به سراغ روشنفکران نمی رود، بر همین مبنا باید جذابیت عشق را نخستین رمانی بدانیم که به طور مستقیم به زندگی روشنفکران ایران وارد شده است.»
داستان «جذابیت عشق» با روایتی از زندگی یک روزنامه نگار شروع می شود. روزنامه نگاری که از سویی غرق در جذابیت یک داستان و تقلای درونی برای انتشار آن است و از سوی دیگر متوجه می شود که فردی ناشناس در صدد کسب اطلاع از وضعیت وی در محل کارش است. تداخل داستانی که در اختیار روزنامه نگار قرار گرفته است با داستانی که در زندگی وی در حال شکل گیری است نخستین تعلیق این رمان است که مخاطب را با خود همراه می کند.
سیدمحمدحسین مروج –
قشنگ اشاره کرده و اصل ماجرا
علی –
کتاب تداخل داستانی جالبی داره