اشتراک گذاری

این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تسلی بخشی های فلسفه

تسلی بخشی های فلسفه

100,000 تومان

قیمت پشت جلد:100,000 تومان
نویسنده

مترجم

ناشر

موضوع

قطع کتاب

نوبت چاپ

چهارم

سال انتشار

1398

تعداد صفحه

260

جلد کتاب

شومیز

زبان کتاب

فارسی

برای ثبت درخواست تامین، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

100,000 تومان

ناموجود

ناموجود

این کتاب در حال حاضر موجود نیست، اما می توانیم آن را با درخواست شما تامین کنیم و از طریق پیامک با خبرت کنیم!
از طریق دکمه زیر درخواست تامین فوری رو به همراه ثبت تلفن همراه انجام بده.

قیمت پشت جلد:100,000 تومان

ارسال رایگان پستی برای سفارش های بالای 2,000,000 تومان

امکان ارسال سفارش به صورت کادوپیچ

تسلی بخشی های فلسفه یکی از مشهورترین آثار آلن دوباتن فیلسوف سوئیسی است که در سال های اخیر مورد توجه علاقه مندان به فلسفه کلاسیک قرار گرفته و به بسیاری از زبان های دنیا ترجمه شده است. آلن دوباتن در این کتاب با نگاهی گذرا به زندگی و آثار شش فیلسوف بزرگ، از جمله سقراط، اپیکور، مونتنی، سنكا شوپنهاور و نیچه می کوشد راهکارهایی فلسفی در مواجهه با مشکلات و رنج های بشری ارائه دهد و در این راستا مباحث فلسفی را به ساده ترین زبان به زندگی مردم عادی گره می زند. نویسنده در میان گفتار این فیلسوفان بزرگ به دنبال الگویی برای تسلی بخشیدن به تشویش ها و نگرانی های روزمره انسان معاصر است و در این امر به توفیق چشمگیری دست می یابد.

وزن 256 گرم
نویسنده

مترجم

ناشر

موضوع

قطع کتاب

نوبت چاپ

چهارم

سال انتشار

1398

تعداد صفحه

260

جلد کتاب

شومیز

زبان کتاب

فارسی

0 نقد و بررسی
طراحی جلد و صفحات کتاب
0
جذابیت محتوا و موضوع کتاب
0
محتوای مفید و آموزنده
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تسلی بخشی های فلسفه”
آلن دوباتن

آلن د بوتون (Alain de Botton)، نویسنده، فیلسوف، و کارآفرین بریتانیایی-سوئیسی، در تاریخ ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در زوریخ، سوئیس، به دنیا آمد. وی دارای تحصیلات در رشتهٔ فلسفه از دانشگاه کمبریج و همچنین دکترای ادبیات از دانشگاه هاروارد است.

معرفی بیشتر آلن دوباتن

 

آلن د بوتون به عنوان یکی از افرادی شناخته می‌شود که تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیده فلسفی را به شکلی قابل فهم برای عموم مخاطبان ارائه دهد و در زمینه تبیین مسائل زندگی روزمره و روان‌شناسی عملی فعالیت کند. وی به عنوان بنیان‌گذار و مدیرعامل "مدرسه زندگی" (The School of Life) شناخته می‌شود، که یک مؤسسه فرهنگی است که به ارتقاء مهارت‌های زندگی و افکار روان‌شناسی عملی مخصوص مردم می‌پردازد.

آلن د بوتون نویسنده کتب معروفی در زمینه فلسفه زندگی و روان‌شناسی اختصاصی است. او به تألیف کتبی مانند "آرامش: یک مقدمه برای هنر زندگی" (The Art of Travel)، "کاراگاه انتزاعی" (The Architecture of Happiness)، "رویاهای دوستی" (The Course of Love)، و "آدم و اعصار" (The Consolations of Philosophy) پرداخته است. کتب و مقالات وی به تبیین مسائل زندگی روزمره، عشق و روابط انسانی، هنر، و معنا در زندگی می‌پردازند.

آلن د بوتون توانسته است با تأثیرگذاری در زمینه‌های متنوع از جمله فلسفه، روان‌شناسی، و هنر به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کند و در ترویج ایده‌های فلسفی و معنوی در جامعه نقش مؤثری ایفا کند. وی به عنوان یک نویسنده و روان‌شناس موفق شناخته می‌شود که تأثیرگذاری بزرگی در بهبود درک عمومی از مسائل انسانی و زندگی دارد.

کتاب های مرتبط

کتاب های مرتبط با "تسلی بخشی های فلسفه"
-10%
کتاب اضطراب جایگاه اجتماعی

قیمت اصلی 350,000 تومان بود.قیمت فعلی 315,000 تومان است.

-30%
مدرسه زندگی

قیمت اصلی 680,000 تومان بود.قیمت فعلی 476,000 تومان است.

-30%
سیر عشق

قیمت اصلی 468,000 تومان بود.قیمت فعلی 327,000 تومان است.

-29%
فیلسوفان بدکردار

قیمت اصلی 390,000 تومان بود.قیمت فعلی 275,900 تومان است.

-20%
لابیرنت(رقعی/شومیز)

قیمت اصلی 92,000 تومان بود.قیمت فعلی 73,600 تومان است.

-28%
تاریخ فلسفه

قیمت اصلی 730,000 تومان بود.قیمت فعلی 525,000 تومان است.

شناسه محصول: 76838 دسته: , برچسب: ,

بریده هایی از کتاب تسلی بخشی های فلسفه

هنوز بریده ای از این کتاب ارسال نشده است.
با ارسال بریده کتاب، سکه دریافت کنید!