بسیاری از اهالی داستان، با نویسندۀ محبوب ایرانی یعنی مظفر سالاری آشنایی دارند و شاید نام او را با مشهورترین و پُرفروشترین رمانش یعنی «رؤیای نیمهشب» بشناسند که پُرفروشترین رمان فارسی است.
یکی از آثار شیرین و خواندنی او که مورد استقبال مخاطبان داستانی ایرانی قرار گرفته؛ «قصههای من و ننه آغا» است.
تحول جامعه امروز به گونهای است که کمکم داریم از ارزشهای بومی، سنتی و محلی خود فاصله میگیریم. در واقع گرفتار تحولی سطحی و شتابزده شدهایم و بسیاری از ارزشهای بومی کمرنگ شده است.
«ننه آغا» همان کهن الگوی پیر داناست که در بسیاری از افسانهها و اسطورهها حضور دارد.
اگرچه راوی، خاطراتی را از دوران کودکی و نوجوانیاش نقل میکند، اما آن را با رهنمودهای ننه آغا محک میزند. ننه آغا نقش تعدیل کننده درون مایه را دارد و ما را به درک بهتر دیگران و موقعیتها فرا میخواند. زمانی که خانوادهها بزرگتر بود و بچهها کنار پدربزرگها و مادربزرگها رشد میکردند، از تجربهها و پند و اندرزشان بیشتر بهره میبردند. در واقع ننه آغا در این مجموعه داستان، یک فرد دنیا دیده و فرهیخته است که از طب سنتی، داستانها و افسانهها با خبر است و بر اساس تجارب خود در نقاط عطف، نوهاش را راهنمایی میکند.
نویسنده در این داستان به مقایسه بین نوع زندگی در نیم قرن پیش و زندگی امروزی و گوشزد کردن ارزشهایی که در شرف انقراض و فراموشی است، میپردازد و همچنین ایجاد پیوند بیشتر میان نسل قدیم و جدید یکی دیگر از اهداف او در قصه است.
اکنون پس از مدتی انتظار، جلد دوم این داستان جذاب و دوست داشتی توسط نشر کتابستان در آستانۀ انتشار است و به زودی کام اهالی داستان را شیرین خواهد کرد.
شما با خواندن این داستان، به دنیای نوستالژیها و روزگار صمیمیت و سادگی سفر میکنید و در لذت و آرامشی دلنشین غرق میشوید.
وای عالیه😍❤