اشتراک گذاری

این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همه دروغ می گویند(رقعی/شومیز)

همه دروغ می گویند(رقعی/شومیز)

105,000 تومان

قیمت پشت جلد:105,000 تومان
نویسنده

,

مترجم

ناشر

موضوع

قطع کتاب

نوبت چاپ

چهارم

جلد کتاب

شومیز

زبان کتاب

فارسی

سال انتشار

1398

تعداد صفحه

284

برای ثبت درخواست تامین، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

105,000 تومان

ناموجود

ناموجود

این کتاب در حال حاضر موجود نیست، اما می توانیم آن را با درخواست شما تامین کنیم و از طریق پیامک با خبرت کنیم!
از طریق دکمه زیر درخواست تامین فوری رو به همراه ثبت تلفن همراه انجام بده.

قیمت پشت جلد:105,000 تومان

ارسال رایگان پستی برای سفارش های بالای 2,000,000 تومان

امکان ارسال سفارش به صورت کادوپیچ

در پایان یک روز معمولی در اوایل قرن بیست و یکم، با جست و جوی انسان ها در اینترنت، هشت تریلیون گیگابایت داده جمع می شود. این اطلاعات حیرت انگیز – که در تاریخ بی سابقه است – می تواند چیزهای زیادی درباره اینکه ما چه کسی هستیم به ما بگوید – ترس ها، خواسته ها و رفتارهایمان، و تصمیماتی که آگاهانه و یا ناخودآگاه می گیریم. از عمیق تا سطحی، ما می توانیم دانش شگفت انگیزی درباره ی روان آدمی به دست آوریم که در کمتر از بیست سال پیش، غیرممکن به نظر می رسید.
«همه دروغ می گویند» بینشی جذاب، شگفت آور و گاها خنده دار از همه چیز، از اقتصاد گرفته تا اخلاق و ورزش و نژاد و جنسیت و … که همه از دنیای بزرگ داده ها نشات می گیرند ارائه می دهد. چند درصد از رای دهندگان سفیدپوست به باراک اوباما رای ندادند بخاطر آنکه او سیاه است؟ آیا مدرسه ای که به آن می روید، در میزان موفقیت تان در زندگی تاثیرگذار است؟ آیا والدین به صورت مخفیانه فرزند پسر را به دختر ترجیح می دهند؟ آیا فیلم های خشن بر میزان جرم و جنایت تأثیر می گذارد؟ آیا می توانید بازار سهام را شکست دهید؟ چگونه مرتبا درباره زندگی جنسی خود دروغ می گوییم و چه کسی نسبت به رابطه جنسی، خودآگاه تر است؟ مرد یا زن؟
با بررسی این پرسش ها و پرسش های بسیاری دیگر، ست استیونز داویدوویتس اطلاعاتی را ارائه می دهد که می تواند به ما در درک بهتر خود و زندگی کمک کند. او با تکیه بر مطالعات و آزمایش هایی در خصوص اینکه ما واقعا چگونه زندگی و فکر می کنیم، به طرز جالب و غالبا خنده دار نشان می دهد که در واقع کل جهان یک آزمایشگاه است. با نتیجه گیری هایی عجیب اما واقعی و تفکر برانگیز و مزاحم، او به بررسی قدرت این حقیقت دیجیتال و پتانسیل عمیق تر آن می پردازد – پتانسیل آشکار کردن تعصبات عمیق درون ما، اطلاعاتی که ما می توانیم برای تغییر فرهنگ خود از آن ها استفاده کنیم و پرسش هایی که می ترسیم از خود بپرسیم، اما ممکن است برای سلامتی مان ضروری باشد – هم احساسی و هم جسمی. همه ی ما هر روز با داده های بزرگ در تماس هستیم و تأثیر آن هر روز در حال بیشتر شدن است. «همه دروغگو می گویند» ما را به چالش می کشد که درباره ی جهان و چگونه دیدن آن به شکل متفاوتی بیندیشیم.

وزن 235 گرم
نویسنده

,

مترجم

ناشر

موضوع

قطع کتاب

نوبت چاپ

چهارم

جلد کتاب

شومیز

زبان کتاب

فارسی

سال انتشار

1398

تعداد صفحه

284

0 نقد و بررسی
طراحی جلد و صفحات کتاب
0
جذابیت محتوا و موضوع کتاب
0
محتوای مفید و آموزنده
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “همه دروغ می گویند(رقعی/شومیز)”

کتاب های مرتبط

کتاب های مرتبط با "همه دروغ می گویند(رقعی/شومیز)"
-30%
دنیای وارونه

قیمت اصلی 720,000 تومان بود.قیمت فعلی 504,000 تومان است.

-30%
دایره المعارف مصور مافیا

قیمت اصلی 5,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 3,500,000 تومان است.

-30%
جزیره خارگ در یتیم خلیج فارس

قیمت اصلی 460,000 تومان بود.قیمت فعلی 322,000 تومان است.

-30%
هفده تناقص سرمایه داری و پایان آن

قیمت اصلی 650,000 تومان بود.قیمت فعلی 455,000 تومان است.

-25%
ردپای یک جاذبه

قیمت اصلی 750,000 تومان بود.قیمت فعلی 562,400 تومان است.

داده های مخرب

69,000 تومان

-30%
همرنگی با جماعت

قیمت اصلی 185,000 تومان بود.قیمت فعلی 129,500 تومان است.

-30%
اسطوره خشونت مذهبی (ایدئولوژی عرفی و ریشه های تعارض مدرن)

قیمت اصلی 388,000 تومان بود.قیمت فعلی 271,600 تومان است.

-10%
دستگاه نظری تفسیرگرایی پرگمتیستی

قیمت اصلی 601,000 تومان بود.قیمت فعلی 540,900 تومان است.

-20%
فلاکت روزمره

قیمت اصلی 367,000 تومان بود.قیمت فعلی 293,600 تومان است.

-20%
نظام حقوق بشر اسلامی - جلد دوم

قیمت اصلی 256,000 تومان بود.قیمت فعلی 204,800 تومان است.

-22%
پروانه ها گریه نمی کنند

قیمت اصلی 128,000 تومان بود.قیمت فعلی 100,000 تومان است.

شناسه محصول: 69745 دسته:

بریده هایی از کتاب همه دروغ می گویند(رقعی/شومیز)

نخست این‌که باید بپذیریم که شواهد روزافزون نشان می‌دهند جست‌وجوهای مربوط به فعالیت‌های مجرمانه در گوگل با خود فعالیت‌های مجرمانه مربوط‌اند. کریستین ماکلام، فلورا اور، جیهیون بک و ایچی‌رو کاواچی نشان داده‌اند که جست‌وجوهای مربوط به خودکشی در گوگل رابطهٔ معناداری با نرخ خودکشی در سطح ایالتی دارند؛ علاوه بر این من و ایوان سولتاس نشان داده‌ایم که جست‌وجوهای هفتگی اسلام‌هراسی مانند «من از مسلمانان متنفرم» یا «کشتن مسلمان‌ها»، با جرائم علیه مسلمانان در همان هفته متناسب است. اگر افراد زیادی جست‌وجو کنند و بگویند قصد انجام کار خاصی را دارند، درنهایت، افراد بیشتری آن کار را خواهند کرد.

نت‌فلیکس نیز در آغاز فعالیت خود همین نکته را فراگرفت: این‌که به گفته‌های مردم توجه نکند و فقط ببیند آن‌ها در عمل چه کاری می‌کنند. در ابتدا شرکت به کاربران اجازه می‌داد فهرستی از فیلم‌هایی بسازند که مایل‌اند در آینده ببینند، اما فعلاً فرصت آن را ندارند. به‌این‌ترتیب، هرگاه که فرصت می‌شد نت‌فلیکس این فیلم‌ها را به آن‌ها یادآوری می‌کرد. اما نت‌فلیکس متوجه اطلاعات عجیبی شد. کاربران فهرست خود را پر از فیلم می‌کردند؛ اما چند روز بعد وقتی فیلم‌ها به آن‌ها یادآوری می‌شد روی آن کلیک نمی‌کردند. مشکل کجا بود؟ وقتی از کسی می‌پرسید مایل است در آینده چه فیلم‌هایی را ببیند، فیلم‌های روشن‌فکرانه و مستندهای سیاه و سفید مربوط به جنگ جهانی دوم یا شاید فیلم‌های خارجی و فوق‌العاده جدی را انتخاب کند؛ اما چند روز بعد، این فرد ترجیح می‌دهد همان فیلم‌های همیشگی را ببیند؛ کمدی‌های آبکی یا فیلم‌های عاشقانه. در واقع، مردم به خود دروغ می‌گویند.

یادتان باشد که هرگاه اوباما می‌گفت مردم باید بیشتر به مسلمانان احترام بگذارند، مخاطبان او فقط عصبانی‌تر می‌شدند. اما جست‌وجوهای گوگل به راهی اشاره می‌کنند که به واکنش خاص اوباما منجر شد. او گفت: «آمریکایی‌های مسلمان دوست، همسایه، همکار و قهرمان ورزشی ما هستند؛ آن‌ها مردان و زنانی در ارتش ما هستند که حاضرند در راه دفاع از کشور جان خود را فدا کنند.» پس از این جملهٔ خاص، برای نخستین بار کلمه‌ای که پس از «مسلمان» در جست‌وجوها ظاهر شد نه تروریست، افراطی و پناهجو، بلکه قهرمان و سپس سرباز بود. در واقع به‌مدت یک روز کامل، کلمهٔ قهرمان در صدر جست‌وجوها باقی ماند.

پس اجازه دهید صادقانه بگویم، من مطمئنم جست‌وجوی گوگل مهم‌ترین منبع داده‌ای است که تاکنون دربارهٔ روان انسان جمع‌آوری شده است.

وقتی فقط به چیزهایی تکیه می‌کنیم که شخصاً شنیده‌ایم یا تجربه کرده‌ایم، دربارهٔ جهان دچار اشتباه می‌شویم.

ما گاهی افکار سانسورنشدهٔ خود را در گوگل می‌نویسیم بدون این‌که امیدی به یافتن راه‌حل داشته باشیم. در این موارد، پنجرهٔ جست‌وجو به‌عنوان یک اتاق اعتراف عمل می‌کند.